Isolatie en fittings

Isolatie en profielen


Geëxpandeerd polystyreen ( EPS ) :
Er zijn twee belangrijke groepen: witte EPS en EPS in grafiet grijs met een betere hittebestendigheid. Zij bestaan uit panelen met een rechthoekige vorm met een groeftong of zonder groef. De isolerende onderkant heeft een hogere dichtheid dan die op de voorzijde

Panneau-EPS-Blanc-graph 770px

 

Minerale wol (MW) ook gekend als rotswol:

Er worden twee niveaus van isolatie verkregen door de richting van de vezelstructuur tijdens de fabricage van de panelen . In paneelvorm zijn de vezels loodrecht op de gevel georiënteerd. Als spijkerflensdeken presenteren ze een betere isolatie, maar dit vereist een verdere afwerking door middel van panelen. De minerale wol is niet brandbaar (ingedeeld A1 ) , zij bieden oplossingen voor elke eis als veiligheid tegen brand.


Panneau-laine roche 770px

 

Panelen op basis van houtvezel (WF)

Ze worden gewaardeerd voor het natuurlijke karakter van het materiaal.

Panneau-fibre bois 770px

 

Profielen:

Isolatieplaten worden gelijmd op de steunen door middel van mortel of lijm (mineralen, organische materialen, PU), de vertikale voegen worden bevestigd en vastgezet, de vezelnetten worden nauwkeurig geplaatst... het geheel vormt een strak opervlak. In bepaalde gevallen geniet het manueel vastzetten de voorkeur boven de thermische manier.

 Armatures 770px

 

Aarzel niet om ons te contacteren.

 

HOBE

Centrum Zuid 2403
3530 Houthalen
België
+32 (0)11 403 720
contact@hobe.be

Taal - Langue

Kies uw taal- Choisissez votre langue

Bekijk enkele HOBE projecten

bottom-pages-thumb-276px